EFSİAD

Makfed Genel Kuruluna Katıldık

Üyesi olduğumuz Makfed'in 3. Genel Kuruluna katıldık. 

Makine sektörünün öncelikleri doğrultusunda politikalar geliştirmek ve sektörel örgütlerin faaliyetlerini destekleyerek işbirliği kültürü oluşturmak amacıyla 2014 yılında 14 kurucu derneğin bir araya gelmesiyle kurulan ve bugün 20 üyeye ulaşan MAKFED’in 3. Olağan Genel Kurul toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'nin açılış konuşmasıyla başladı.

Sektörün MAKFED çatısı altında güçlü bir örgütlenmeye kavuşmuş olmasının, planlama ve uygulamalarda getirdiği faydaların altını çizen Büyükdede, ülkemizde gerçekleştirilen büyük alt yapı ve endüstri yatırımlarından yerli makine imalatçılarının daha fazla pay almaları için tedbirler geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

3. kez başkanlığa seçilen Sayın Adnan Dalgakıran başkanklığındaki federasyonumuzun genel kuruluna Efsiad olarak yönetim kurulu başkanımız Sayın Mehmet Özdeşlik, başkanyardımcımız Sayın Cihan Acaroğlu ve genel sekreterimiz Sayın Mikail Altıkulaç ile katıldık. Başkanımız Sayın Mehmet Özdeşlik Makfed yedek yönetim kurulu üyesi olarak seçilmiştir.  

 

  • 28/01/2020

Bizden Haberler

TÜM LİSTE